keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Flunssaa ja flowscapea

Lottovoitto ei ollut viime kierroksella kaukana, työukko nappasi 5 oikein ja muhkean 63€ voiton. Helvetinmoinen flunssa vaivannut kohta viikon, mutta silti on pitänyt jaksaa painaa duunia, eilen meni 16 tuntia rehellisen puurtamisen parissa. Olo on välillä kuin kolmen markan kolikolla, mutta ei tässä hätää.

Alunperin oli tarkoitus ostaa flowscapen osaketta 100 eurolla, mutta lottovoitto muutti suunnitelmat ja ostin osaketta 150 eurolla kappalehintaan 0,052 ruotsin kruunua. Huomionarvoista osakkeita ostaessa on, että ainakin nordnetistä ostettassa merkintäpalkkiot ovat suurempia ulkomaalaisia osakkeita ostaessa. Ruotsin suuntaan merkintäpalkkio oli euroissa noin 10 euroa, eli aika suolainen. Osakkeen arvon pitää nousta noin 7,5%, että pääsen näillä kaupoilla edes omilleni. Kyseessä on kuitenkin senttiosake, joten sen suhteen vaihtelut ylös ja alas voivat olla suuriakin, mm. eilen osakkeen arvo nousi noin 8%.

Senttiosakkeet ovat aina riskipeliä ja niiden varaan ei kannata sijoitussalkkuaan rakentaa. Toisaalta senttiosakkeella voi tehdä muhkean tuoton jos se joskus nousee eurosarjaan. Kyöstin kanssa uskomme vahvasti, että flowscapen osakkeen arvo on lähikuukausina yli 2 euron kappaleelta, jolloin minun 30000 osakkeen arvo olisi noin 60000€ arvoinen. Visuaalisesti ainakin näyttää hienolta omistaa 30000 kappaletta jonkun yrityksen osaketta. Lauantaille pitää taas varmaan laittaa lottolappu vetämään. Lupaan, että jos voitan arvonnasta päävoiton,niin maanantaina blogin nimeksi vaihtuu lottomiljonääri rietastelee ja ostan 300 000€ arvosta flowscapea ja 500 000€ arvosta Sotkamo Silveriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti