lauantai 26. tammikuuta 2019

Tinderiä ja Lottoarvontaa

Noniin, pitkästä aikaa taas blogihommia. Työukko on painanut duunia, eikä ole ehtinyt blogeilemaan, toisaalta ei myöskään ole ollut mitään asiaakaan. Ensi viikolla olisi taas tarkoitus 100€ vähintään laittaa menemään osakkeisiin.

Otetaan pieni katsaus salkun tämänhetkiseen tilanteeseen. F-secure on tuottanut 0,52% ja Sotkamo Silver 0,82%. Sotkamo Silver nousi mukavasti kun oli uutisissa, että toiminta alkaa maaliskuussa. Seuraava osakeosto voisi kohdistua myös Sotkamo Silveriin, koska pidän todennäköisenä, että se nousee vielä reilusti lisää, kunhan toiminta lähtee kunnolla käyntiin. Osakkeita on nyt tullut ostettua yhteensä 208 eurolla ja arvo on 211 euroa, eli 3€ on tullut tehtyä voittoa sohvalla makaamalla. Ei huono.

Eilen Kyösti laitteli viestiä jostain ihmeen Flowscape firmasta, luin nopeasti Kyöstin lähettämän englanninkielisen tekstin, mutta en ymmärtänyt siitä oikein mitään. Tinder treffini olivat juuri kääntymässä fyysiseen suuntaan, mutta totesin deitilleni, että nyt on pakko ottaa puhelu sijoitusneuvojalleni, tämä toki hieman latisti tunnelmaa. Herrasmiehenä kuitenkin täytin neitosen viinilasin ennen Kyöstille ottamaani puhelua. Kyösti alkoi samantien suu vaahdossa selittämään jostain lottolappuosakkeesta, 5g:stä,esineiden internetistä ja 1000% tuotoista. Kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen virtuaalisia sovellusratkaisuja tarjoava ruotsalainen yritys, joka on aivan vasta kirjautunut pörssiin. Osaketta saisi nyt muutaman sentin kappalehintaan.

Mielessäni pyöri koko puhelun ajan Kyöstin edellinen lottolappusijoitus eli bitcoinit. Kaikesta huolimatta kyseinen firma jäi pyörimään mieleeni ja aion ottaa asiasta enemmän selvää, koska 10v sisällä esineiden internet ja erilaiset liikenneratkaisut tarvitsevat tuekseen kyseisen laisia yrityksiä. Tinder treffit saivat onnellisen päätöksen ja tämäkin päivä vielä jatkettiin leppoisaa yhdessäoloa neitosen kanssa. Nyt odottelemaan illan lottoarvontaa, lähikaupassa rastin melkoisen varman oloiset rivit sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti