lauantai 23. maaliskuuta 2019

Metsien mies

Töttöröö vaan kaikille. Perjantaina tuli ostettua Metsä board Oyj:n B osaketta sadalla eurolla. Osakkeita on siis A ja B sarjaa. A sarjan osake maksaa 7,40€/kpl ja B-osake 5,62€/kpl. Jos olen oikein ymmärtänyt niin yksi A-osake antaa 20kpl ääniä yhtiökokouksessa ja B-osake 1kpl ääniä yhtiökokouksessa. Molemmista maksetaan kuitenkin osingot samalla tavalla, joten näin piensijoittajan näkökulmasta tällä ei ole juurikaan merkitystä, joten ostin tuota halvempaa.

Nyt saattaa tulla pieni tauko sijoittamisessa, koska työukko lähtee pienelle lomalle Helsinkiin ja siellä varmaankin palaa rallukkaa aika huolella. Metsä-Boardin ostoonkin käytin muumin päivä mukista saamani 100€. Sain mukin tosiaan myytyä viime viikolla, hieman jännitti parkkipaikalle mennä tekemään kauppoja, koska pelkäsin jonkinnäköistä muumimukikeräilijöiden väijytystä. Huoli oli kuitenkin turha, kaupat käteltiin mukavan ostajan kanssa ilman hinnasta tinkaamista. Perjantai oli osakemarkkinoilla melkoista laskevaa käyrää, mutta Flowscape pelasti minut jälleen hyvällä nousullaan. Sijoitukseni Flowscapeen on nyt tuplaantunut ja tästä ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

SM-liigassa pyörähtivät käyntiin playoffsit ja niitä on nyt tullut seurattua. Hyviä ja tapahtumantäyteisiä otteluja on ollut, hieman on jäänyt harmittamaan kun veikkaukset eivät ole osuneet ollenkaan, mutta eiköhän tuuri taas kevään lähestyessä käänny. Telialta sai Liiga paketin tablettiin hintaan 24,90€/kk mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta siitä, että näkee kaikki playoff ottelut. Vahva veikkaus on, että Kärpät tai Pelicans on keväällä mestari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti