maanantai 18. maaliskuuta 2019

Flow must go on

Halipatsuippa taas vaan kaikille. Tuhannet lukijani ovatkin jo varmaan odotelleet, että milloin seuraavan blogini julkaisen ja tässä se nyt sitten on.

Flowscape on jatkanut hurjaa nousuaan ja tänään osakkeen minulle tuoma tuotto oli jo yli 78%. Euroissa tämä tekee 126€ tuoton. Huvittavaa tai surullistahan tässä upeassa nousussa on se, että vinkin ja ostosuosituksen kyseiseen osakkeeseen sain Kyöstiltä. Soitin Kyöstille ja kuvittelin, että voisimme yhdessä hieman hehkuttaa rahan tulemista ovista ja ikkunoista, koska tottakai oletin, että Kyösti olisi myös itse panostanut suosittelemaansa osakkeeseen. Kuten jo varmaan arvaattekin olin väärässä. Kyösti ei ollut laittanut lanttiakaan kiinni Flowscapeen, joten join kuoharit sitten yksikseni.

Edellisen blogin jälkeen hieman selvittelin flowscapen nousun syitä ja selvisi, että analyytikot ovat arvioineet osakkeen arvoksi 0,19 kruunua per osake, kun osake oli nousuun lähtiessään 0,05 kruunun arvoinen. Nyt osakkeen arvo on noin 0,10 kruunua, joten nousupotentiaalia on edelleen hurjasti jäljellä. Saa nähdä tuleeko Kyösti vielä Flowscapen jälkiliukkaille.

Osakesalkkuni näyttää tällä hetkellä muutenkin ihan hyvältä. Tappiolla ovat CapMan 5,92%, F-secure 7,79% ja Outokumpu 0,80%. Outokumpu tosin viime aikoina on ollut mukavassa nosteessa ja odotan siltä nousevaa tulosta myös jatkossa. Plussalla ovat tällä hetkellä Flowscape 77,41!!! %, Nordea 3,28% ja kaikkien rakastama Sotkamo Silver 2,74%. Tulevana lauantaina CapMan lyö osingot tiskiin. Jouduin hieman noviisina selvittämään, että mihin nämä osinkorahat maksetaan ja selvisi, että ne maksetaan Nordnetin salkkuun ja näillä rahoilla voi sitten ostaa haluamiaan osakkeita tai siirtää rahat pankkitilille.

Loppuun vielä ennustus. Flowscapen arvo nousee ensi viikolla 0,15 kruunuun osakkeelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti