torstai 4. huhtikuuta 2019

Kyöstin herääminen

Noniin se on työukko palannut Helsingin reissulta kotikoloon ja nyt voisin taas hieman blogia päivitellä. Osinkoja napsahti taas tilille, kun CapMan maksoi osingot ulos. Summa oli kohdallani hurjat 6€. No rahaa se on sekin. Ei sitten tullut ostettua Helsingistä kultaharkkoa, tulin siihen lopputulokseen, että kullan realisointi joskus myöhemmin ei tuottaisi mitään, koska kaikki alan firmat maksavat kullasta liikaa alle markkinahinnan.

Huomenna puskee taas tilipäivä ja ajattelin 150€ täräyttää jälleen osakkeisiin. En oikein ole vielä ehtinyt kunnolla perehtymään, että mitä osaketta ostaisin. Olen jopa miettinyt, että lisäisin onistustastani Flowscapeen, mutta hieam epäilyttää, koska bitcoin Kyösti ilmoitti tänään ostaneensa Flowscapea. Kuten otsikkokin kertoo, Kyösti heräsi todennäköisesti tähänkin junaan myöhässä, hänen omistuksensa luo nyt synkän varjon omien flowscape omistuksieni päälle.

Pari päivää sitten oli uutisissa, että EU löi lukkoon päätöksen, että muoviset pillit ym kielletään. Tämä voisi avata hyviä mahdollisuuksia puualan yrityksille, joten Stora Enso voisi olla potentiaalinen ostokohde seuraavaksi.

Kärpät painoi Ilveksen maanrakoon otteluvoitoin 4-0 ja juna puksuttaa kohti Suomen mestaruutta. Veikkaisin, että finaalit pelataan tänäkin vuonna Oulu-Tampere akselilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti