sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Kummun outoa Outokumpua

Tuli tehtyä ylimääräinen sijoitus Outokummun osakkeeseen veikkausvoitolla. Rävähti reilu 400e pitkävedosta, joten ajattelin siitä 230€ täräyttää osakkeisiin. Mietin tuossa yksi päivä, että osakesijoittaminen on lähes kuin kokoajan pelissä oleva pitkäveto, mutta arvo ei mene yleensä hetkessä ihan nollille.

Outokummun osakkeeseen sijoitin sillä ajatuksella, että se nousisi pikkuhiljaa tämän vuoden aikana. Osake on laskenut arvoaan viimeisen vuoden aikana lähes 46%. Aikaisempaa historiaa kun katsoo niin osake on sahannut ylös ja alas melko reilunlaisesti. Tämä johtunee teräksen kysynnästä maailmanmarkkinoilla. Pitäisin kuitenkin Outokumpua suhteellisen varmana sijoituksena, mutta aika näyttäköön.

Kyöstiltä yritin viikonloppuna kysellä sijoitusvinkkejä ym, mutta hänellä tuntui olevan tärkeämpää tekemistä. Ilmeisesti Kyöstillä oli takanaan hieman rankempi työviikko, koska hän hukutti murheitaan 5 litran viskipulloon. (Siis sellaiseen missä on se heiluriteline sekä jalusta) Kyöstin sijoittamisen pelisilmä ei kuitenkaan ollut ihan kuutamolla vaan hän kehotti ostamaan kultaa, koska sen arvo on nyt tippunut reilusti. Seuraava sijoitukseni tuleekin todennäköisesti olemaan 5g kultaharkko joka maksaa noin 200€. Kullan myyjiä verrattuani totesin, että kultaa saa tällä hetkellä halvimmalla Tavexilta. Mutta joo, eiköhän tässä nyt taas ollut ihan tarpeeksi höpinää yhteen blogiin, itse en ainakaan yleensä jaksa lukea blogeja jotka ovat älyttömän pitkiä ja niihin ympätään kaikkea asiaan kuulumatonta. Jatkossa tulen tähän omaan blogiini lisäämään hieman enemmän kuvia, kuten esimerkiksi kuvan tuosta aiemmin mainitsemastani kultaharkosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti